Yes, www.atelier14.nl is online!

Met trots presenteer ik de website van Atelier 14, mijn nieuwe atelier in Riethoven, waar ik creatieve workshops ga verzorgen. Ik bied onder andere workshops bloemschikken, Powertex en canvas bewerken. Voor dit jaar heb ik workshops bloemschikken gepland, in diverse thema's. Volgend jaar start ik met Powertex en canvas bewerken. Ik heb er veel zin in!

 

Via de website ga ik informatie delen over de workshops, zodat je weet wat je kan verwachten. Vooral veel voorbeeldfoto's van de werkstukken die we gaan maken. Ook kan je via de website reserveren. Momenteel is het aantal plaatsen per workshop maximaal 6 personen. Dat betekent dat ik gedurende de workshop veel persoonlijke aandacht kan schenken en tips kan geven. Ik hoop jullie binnenkort te mogen verwelkomen in mijn atelier!

 

Tot ziens!